Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Majoritatea Este Sau Sunt

Majoritatea Este Sau Sunt

♦ pluralitate, cel maĭ mare număr: Luni, 24 septembrie 2018, 14:33 actualizat luni, 24 septembrie 2018, 14:34.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Majoritatea este un substantiv din această ultimă categorie, adică are formă de singular, dar înţeles colectiv. Grup, grămadă, mulțime sau altele mai puțin cunoscute ca șleahtă, camarilă, droaie etc. Datele dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Mara Stefan Marastefan2 Tiktok Watch Mara Stefan S Newest Tiktok Videos
vizitati articolul complet aici : https://www.tiktok.com/@marastefan2
Majoritatea este un substantiv colectiv, pentru că, deși din punct de vedere gramatical este la singular, se referă la mai multe obiecte. Reverso context oferă traducere în context din română în engleză pentru sunt majoritatea, cu exemple: Este sau nu corect să utilizezi această formulare?

Totuşi, în ediţia curentă a gramaticii academiei, acordul prin înţeles ar fi admis, însă această menţiune nu vine cu detalii referitoare la cazurile particulare în care este valabilă (pentru acestea ambele variante fiind.

Alte substantive din aceeași categorie ar mai fi: Majoritatea este de acord să amânăm plecarea/ majoritatea elevilor sunt de acord cu acest. Adăugarea unui determinant sau subînțelegerea acestuia din context este de mare ajutor.

Expresia „marea majoritate este sau nu un pleonasm? Este pentru prima oara cand au fost realizate sondaje de opinie simultan in romania si statele unite. Este sau nu corect să utilizezi această formulare?

Introducere In Macroeconomie
vizitati articolul complet aici : https://pt.slideshare.net/lmoraru/introducere-in-macroeconomie?ref=&smtNoRedir=1
Majoritatea este un substantiv colectiv, pentru că, deși din punct de vedere gramatical este la singular, se referă la mai multe obiecte. Majoritatea liderilor politici sunt dispusi sa discute despre alegeri anticipate. Nu poţi să mai interacţionezi.

Majoritatea (intelectualității/ tineretului) are dreptate.

Majoritate absolută, jumătate de voturĭ. Majoritatea oamenilor sunt sau majoritatea oamenilor este? Subiectul, majoritatea, deşi este substantiv colectiv, cu sens de.

Majoritatea este de acord să amânăm plecarea/ majoritatea elevilor sunt de acord cu acest. ♦ pluralitate, cel maĭ mare număr: În democrație contează votul majorității.

Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/IOMinMalta/photos/info-in-romanian/1108564979505585/
Majoritatea studenţilor a fost criticată. Democrația înseamnă că suveranitatea se află în mâna poporului. Majoritatea este un substantiv colectiv, pentru că, deși din punct de vedere gramatical este la singular, se referă la mai multe obiecte.

Dacă este sau nu artă este o discuție amplă, dar din altă perspectivă, consider că nu toate manifestările creative trebuie trase sub umbrela foarte generică a artei.

Majoritatea studenţilor a fost criticată. Luni, 24 septembrie 2018, 14:33 actualizat luni, 24 septembrie 2018, 14:34. Unele clădiri sau elemente urbane sunt atât de urâte și anoste, încât arta urbană e de fapt singura care le oferă o estetică.

Posting Komentar untuk "Majoritatea Este Sau Sunt"