Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Masa Lemnoasa Pe Picior

Masa Lemnoasa Pe Picior

Licitații active acest site a fost elaborat cu sprijinul financiar al ministerului comunicaţiilor şi societăţii informaţionale prin proiectul economia bazată pe cunoaştere. Olx.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Materiale constructii si amenajari » materiale constructii. Temeiul legal al organizării și desfășurării licitației: Se ofera la licitatie cantitatea de 950 mc masa lemnoasa pe picior conform apv nr.1469.

R P L Ocolul Silvic Padurile Fagarasului R A Regia Publica Locala Ocolul Silvic Padurile Fagarasului Ra
vizitati articolul complet aici : https://padurilefagarasului.ro/
Masa lemnoasă fasonată pe picior și fasonată oferită spre vânzare provine din fondul forestier proprietate publică și privată certificată. Masă lemnoasă din fondul forestier. Licitaţia este organizată şi se va desfăşura conform prevederilor.

Stulpicani, cu un volum de 193 mc, posibilitatea anului 2007, în aceleasi conditii.

2015 ora 12 ,00 licitaţie (prin strigare) de masă lemnoasă pe picior,produse accidentale 1, producţia anului 2015. 650 x 509 jpeg 93 кб. Mai jos gasiti lista cu licitatii pentru masa lemnoasa pe picior.

650 x 509 jpeg 93 кб. Vânzare de masă lemnoasă fasonată. Masă lemnoasă din fondul forestier.

Anunt Privind Organizarea Licitatiei De Masa Lemnoasa Pe Picior Si Masa Lemnoasa Fasonata Gorun La Drum Auto De Catre Liceul Teoretic Anastasie Basota Din Comuna Pomarla Despre Botosaniul Interzis
vizitati articolul complet aici : https://botosaneanul.ro/stiri/anunt-privind-organizarea-licitatiei-de-masa-lemnoasa-pe-picior-si-masa-lemnoasa-fasonata-gorun-la-drum-auto-de-catre-liceul-teoretic-anastasie-basota-din-comuna-pomarla/
La toate acestea se adauga prestari servicii silvice pentru o suprafata de 1298 ha persoane fizice. Masa lemnoasă fasonată rămasă neadjudecată după încheierea licitației se poate adjudeca prin negociere, începând cu aceeași zi. 2015 ora 12 ,00 licitaţie (prin strigare) de masă lemnoasă pe picior,produse accidentale 1, producţia anului 2015.

Materiale constructii si amenajari » materiale constructii.

Anunț privind organizarea licitației de masă lemnoasă pe picior și masă lemnoasă fasonată gorun la drum auto de către liceul teoretic anastasie bașotă din comuna pomârla. Masa lemnoasa ce rezulta cu ocazia realizarii i.s.a. Licitaţia este organizată şi se va desfăşura conform prevederilor.

2210 ha pe raza judetului hunedoara, 3693 ha pe raza judetului arad. Masa lemnoasă fasonată pe picior și fasonată oferită spre vânzare provine din fondul forestier proprietate publică și privată certificată. Volumul de masă lemnoasă rămas neadjudecat după încheierea licîtației se supune proccdurii de vânzare prin negociete, în conformitate cu prevedcrile.

Anunț Licitaţie Intermediară Pentru Vanzarea De Masă Lemnoasă Pe Picior Provenită Din Fond Forestier Proprietate Publica De Stat Economic Neamț
vizitati articolul complet aici : https://zch.ro/anunt-licitatie-intermediara-pentru-vanzarea-de-masa-lemnoasa-pe-picior-provenita-din-fond-forestier-proprietate-publica-de-stat/
Pe data de 27.11.2007 se va organiza o licitatie pe picior pentru partida 5204 de la o.s. 2210 ha pe raza judetului hunedoara, 3693 ha pe raza judetului arad. Masă lemnoasă din fondul forestier.

Organizează la data de 14.

Molid, volumul estimat pentru prima specie: Din masa lemnosă pe picior oferită spre vanzare un volum de 4730 m3 provin din fond forestier certificat. Licitaţia este organizată şi se va desfăşura conform prevederilor.

Posting Komentar untuk "Masa Lemnoasa Pe Picior"