Putem prepara aceasta rulada cu spanac proaspat sau congelat. Puteti sa cumparati pasta de branza cu usturoi, gata preparata.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
450 g spanac fiert si tocat. #aperitiv #rulada #sarbatorirulada cu spanac si crema de branza e delicioasa si nu poate lipsi de la o masa festiva unde sigur va fi apreciata. Spanacul decongelat si scurs de apa se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper si se intinde in tava pe hartie de copt.
Pentru foaia cu spanac am pregatit un prosop de bucatarie curat si usor umezit. La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. 200 g prosciutto cotto (6 felii subtiri).
Deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pana cand se topeste cascavalul.
Eu am folosit spanac proaspat cumparat. 450 g spanac fiert si tocat. 1 ardei rosu tocat marunt.
Puteti sa cumparati pasta de branza cu usturoi, gata preparata. #aperitiv #rulada #sarbatorirulada cu spanac si crema de branza e delicioasa si nu poate lipsi de la o masa festiva unde sigur va fi apreciata. Se toaca marunt si se amesteca cu oul batut, sare, piper si condimentele.
Aceasta rulada iti demonstreaza ca nu trebuie neaparat sa ai o umplutura din carne pentru a obtine un preparat exceptional. In aceasta pasta punem morcovul ras fin si ardeiul rosu taiat cubulete. Spanacul il spalam bine in 3 ape apoi il oparim in apa cu sare timp de 5 minute.
Spanacul se fierbe in lapte si apoi se stoarce bine de tot.
Am preferat spanacul proaspat, spalam runzele de spanac in mai multe ape si le lasam branza de oi si branza proaspata de vaci se freaca bine pana avem o pasta. Putem prepara aceasta rulada cu spanac proaspat sau congelat. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.
Se va rula incet cu ajutorul hirtiei de copt si se va lasa la rece citeva ore. Rulada facuta din spanac, pe langa aspectul placut pe care il ofera asezata 150 g crema de branza. Deasupra se aseaza feliile de sunca, iar peste sunca se intinde pasta de branza.
Deasupra se aseaza feliile de sunca, iar peste sunca se intinde pasta de branza. Cateva notite pe marginea retetei… alte cateva recomandari de aperitive. Ce se poate face din spanac?
Putem prepara aceasta rulada cu spanac proaspat sau congelat.
Pentru foaia cu spanac am pregatit un prosop de bucatarie curat si usor umezit. 450 g spanac fiert si tocat. Reteta de rulada de spanac cu branza este unul din aperitivele pe care le pregatesc pentru sarbatorile de iarna.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Rulada Cu Spanac Si Branza"
Posting Komentar untuk "Rulada Cu Spanac Si Branza"