Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Gradatie De Merit 2017 Forum

Gradatie De Merit 2017 Forum. Inspectoratul scolar judetean neamt specialitati. Metodologia de acordare a gradatie de merit 2017. Procedura gradații de merit 2017. Burse de merit si de performanta: 03 procedura de acordare a gradaţiei de merit.

Regret, nu ai dreptul să foloseşti acest forum. Metodologia pentru sesiunea 2017 o puteti descarca de aici: An apecenh ote ats pesoods: Punctajul minim stabilit în cadrul comisiei paritare este de 40 puncte. Gradații de merit 2017 | inspectoratul școlar județean covasna.

Gradatia De Merit Pentru 2020 Un Nou Proiect De Metodologie Si Criterii De Acordare
Gradatia De Merit Pentru 2020 Un Nou Proiect De Metodologie Si Criterii De Acordare Source from : https://www.portalinvatamant.ro/articole/stiri-profesori-106/gradatia-de-merit-pentru-2020-un-nou-proiect-de-metodologie-si-criterii-de-acordare-9129.html
Inspectorii scolari taiaţi de pe lista gradaţiilor de merit cine va gradatie de merit obtinuta in anul 2009. Procedura gradații de merit 2017. Modificare calendar gradatie de merit pentru a putea vizualiza click aici. Metodologia de acordare a gradatie de merit 2017. Fisa gradatie de merit invatatori institutori profesori pt inv primar 2013.

Punctajul minim acceptat pentru acordarea grada.iei de merit se aprobă în comisia paritară de la nivelul inspectoratului.colar.

Download & view a12 grila gradatie de merit 2017 as pdf for free. Fișele de evaluare pentru acordarea gradației de merit 2017. La concursul pentru acordarea gradatiei de merit poate participa inclusiv personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control din invatamantul pentru a obtine gradatia de merit sunt luate in calcul patru criterii majore al caror punctaj maxim insumat reprezinta 100 de puncte Anexe procedură a8 grila gradatie de merit 2017 profesor centre si cabinete de asistenta psihopedagogica. Metodologia de acordare a gradatie de merit 2017.

Grile de autoevaluare personal didactic (486 downloads). Aprobată în comisia paritară din data 29.03.2017 validată în consiliul de administrație al i.s.j constanța din data 30.03.2017 elaborată şi aprobată în conformitate cu o.m.e.n.c.ș. Raport de evaluare dosare gradatie de merit din fondul centralizat 06.02.2017. Din cele 4 locuri alocate departamentului, 2 sunt în curs de derulare, iar 2 au intrat în concurs începând cu anul 2017. Calendarul de atribuire a gradaţiei de merit prin concurs specific 2017 (201 downloads).

In Ce Situaţii Se Mai Poate Promova Pe Transele Vechi De Vechime In Invăţămant După Data De 1 Iulie 2017
In Ce Situaţii Se Mai Poate Promova Pe Transele Vechi De Vechime In Invăţămant După Data De 1 Iulie 2017 Source from : https://invatamantpreuniversitar.ro/index.php/csi/de-ce-nu-se-promoveaza
Personalul didactic din învatamant care beneficiaza de gradatie de merit pana la 31 august 2017 poate participa la un nou concurs. Pentru a putea vizualiza documentul click aici. Punctajul minim stabilit în cadrul comisiei paritare este de 40 puncte. Fișele de evaluare pentru acordarea gradației de merit 2017. Detalierea punctajelor aferente criteriilor de către comisia paritară de la nivelul inspectoratului.

Download & view a12 grila gradatie de merit 2017 as pdf for free.

Pentru a putea vizualiza documentul click aici. Fisa gradatie de merit maistri instructori profesori pt instruire practica 2013. Grile de autoevaluare personal didactic (486 downloads). Anexe procedură a8 grila gradatie de merit 2017 profesor centre si cabinete de asistenta psihopedagogica. Inspectoratul scolar judetean neamt specialitati.

Pagina de inceput a forumului » managementul resurselor umane » gradatii de merit » gradații de merit 2020. Metodologia de acordare a gradatie de merit 2017. Fisa gradatie de merit invatatori institutori profesori pt inv primar 2013. Anexe procedură a8 grila gradatie de merit 2017 profesor centre si cabinete de asistenta psihopedagogica. La concursul pentru acordarea gradatiei de merit poate participa inclusiv personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control din invatamantul pentru a obtine gradatia de merit sunt luate in calcul patru criterii majore al caror punctaj maxim insumat reprezinta 100 de puncte

Un Model De Raport De Activitate In Vederea Obţinerii Gradaţiei De Merit Didactic Ro
Un Model De Raport De Activitate In Vederea Obţinerii Gradaţiei De Merit Didactic Ro Source from : https://www.didactic.ro/materiale/114348_un-model-de-raport-de-activitate-n-vederea-ob-inerii-grada-iei-de-merit
Gradația de merit se acordă pe o perioada de 5 ani și reprezintă 25% din valoarea salariului de bază. Inspectorii scolari taiaţi de pe lista gradaţiilor de merit cine va gradatie de merit obtinuta in anul 2009. Punctajul minim stabilit în cadrul comisiei paritare este de 40 puncte. Numarul maxim de gradatii care pot fi acordate reprezinta 16% din totalul posturilor didactice. Pagina de inceput a forumului » managementul resurselor umane » gradatii de merit » gradații de merit 2020.

Burse de merit si de performanta:

Raport de evaluare dosare gradatie de merit din fondul centralizat 06.02.2017. Principala noutate adusa de noul act normativ o reprezinta accentuarea ponderii acordate participarii si punctajului cadrelor didactice care înregistreaza performante notabile în activitati de prevenire si combatere a abandonului scolar. Din cele 4 locuri alocate departamentului, 2 sunt în curs de derulare, iar 2 au intrat în concurs începând cu anul 2017. Gradația de merit se acordă pe o perioada de 5 ani și reprezintă 25% din valoarea salariului de bază. Afisarea primelor rezultate la bacalaureatul de toamna a avut loc.

Posting Komentar untuk "Gradatie De Merit 2017 Forum"